top of page

Abonnementen

Realisaties 

Marketing

Advertentieverkoop

Abonnementen

De relatie met je lezers is belangrijk. Niet alleen zijn zij het hart van je mediamerk maar zij zorgen ook voor een substantieel onderdeel van je inkomstenstroom. De filosofie van De Deeluitgeverij draait rond het goed bedienen van de lezer. Daarom bieden we onze diensten aan voor derden, om schaalvoordeel te boeken en met vereende krachten een professionele klantendienst uit te bouwen (in samenwerking met Idecom Media). 

 

Zo bieden we een service die persoonlijk aanvoelt voor elke abonnee, op maat van het medium.

Abonnementen

Marketing

Mooie inhoud verdient een goed publiek. En dus zullen we dat zoeken waar het zit. Op evenementen, in de winkel, online of via een klassiek mediakanaal.

Duurzame groei staat daarbij voorop, met een goed oog op kosten en baten. We vertrekken altijd vanuit de sterkte van het merk, de passie van de makers en het kloppende hart van de lezersgemeenschap. Op dat sterke fundament kan je een strakke communicatiestrategie bouwen, die lezers en leden aantrekt en aan je bindt.

Marketing

Realisaties

Magazines maken en uitgeven is, zelfs in tijden van doorgedreven digitalisering, nog steeds een kernactiviteit van De Deeluitgeverij. We doen het al jaren en door steeds de vinger aan de pols te houden beheersen we deze edele kunst nog steeds tot in de puntjes. Onze deur staat altijd open voor een goed gesprek over strategie, productontwikkeling, formaten, papiersoorten of vormgeving.

Door de jaren heen hebben we ook een pak ervaring opgedaan met het optuigen van websites en de ontwikkeling van digitale producten die passen bij je uitgeefstrategie. Zin om de overstap naar digitaal te zetten of om op dat gebied professioneler te gaan werken? Bespreek met ons je ambities.

Realisaties
Advertentieverkoop

Advertentieverkoop

Op een slimme manier verbinden we het bereik van media aan de doelstellingen van merken. Maatwerk voor adverteerders of klassiekere advertentievormen. Wil je graag de commerciële mogelijkheden van je media verder uitbouwen? Onze ervaren mensen helpen je graag. 

Een greep uit het aanbod: verkoop van advertenties, coördineren van de regie of ontwikkelen van native producties voor uw klanten. Heb je andere wensen op het gebied van advertenties? Bespreek ze met ons!

bottom of page