top of page
Mock-up M&T_zonder.png

Motoren & Toerisme

Motoren & Toerisme. Prachtige tweewielers en fantastische tochten die je daarmee kan maken. De essentie zit al in de titel. Die kern vind je terug in het magazine en in een gloednieuwe website.

 

Magazine - de verleiding van papier 

Verschijnt op het ritme van het motorseizoen, verleidt met prachtige fotografie en spectaculaire droomreizen, of gaat achter de schermen van de motorwereld. Het bericht over tests van de nieuwste modellen en tipt over tripjes in de nabije omgeving. Vaak ziet het eruit zoals je van een motormagazine zou verwachten. Soms zit het in een dubbeldik luxe-jasje, als er veel te vertellen valt. 

Website - 6000 motoren, 1200 routes en dagelijks nieuws

De website koppelt die verleiding van het magazine aan een praktisch luik. Nieuws en geweldige beelden maken zeker deel uit van het recept. Maar er is meer. Het is de enige website in Europa 

(of ter wereld?!) waar je informatie vindt over meer dan 6000 motoren. Nieuwe modellen op de Benelux-markt, maar ook oudere edities. Op een andere pagina stel je zelf je toertochten samen, of laat je je inspireren door andere ervaren motards. Het is dé service-hub voor de Nederlandstalige motorrijder. Zodat we tips kunnen geven aan gelijkgestemde zielen, die begrijpen waar het over gaat. 

 

Want daarom draait alles wat we doen. Online of in print. Om samen te genieten van dat unieke gevoel van het motorrijden. Vrijheid, zoals alleen wij die kennen.

Verschijning

7 edities/jaar

Volg Motoren & Toerisme op

  • Facebook
  • Instagram

Contactpersoon

Tom.jpg
Tom Schietse

Sales Motoren & Toerisme

0473 32 17 52

bottom of page